Spring naar inhoud

Opleidingen

EHBO vereniging Castricum heeft o.a. als doel het bevorderen van het verlenen van eerste hulp.
Om deze vaardigheden te kunnen leren bieden wij een breed pakket cursussen aan.
Onze lessen worden gegeven volgens de voorwaarden en normen van het Oranje Kruis. Onze cursisten ontvangen daardoor altijd een officieel en breed erkend diploma.
Veel zorgverzekeraars vergoeden cursussen eerste hulpverlening geheel of gedeeltelijk. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar of kijk op de zorgwijzer.

Hier treft u informatie aan over de cursussen:

Onze cursussen worden gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

De cursusdatums en overige informatie vindt u op de pagina van de betreffende cursus. Aanmelden voor een cursus is nu al mogelijk. Ga voor informatie naar de pagina van de gewenste cursus.

Geslaagd! Hoe houd ik het diploma/certificaat  geldig?

Het diploma of certificaat heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. Om in aanmerking te komen voor verlenging moeten de competenties jaarlijks worden bijgehouden tijdens een of meer herhalingslessen. Door lid te worden van onze vereniging betaalt u alleen de jaarlijkse contributie en krijgt u verder kosteloos een programma van herhalingslessen aangeboden.  Meer informatie over herhalingslessen vindt u op de pagina vervolgcursus

Onderstaand filmpje is door TV Castricum gemaakt tijdens een realistische herhalingsles met LOTUS slachtoffers in het gebouw van Nieuw Geesterhage.

WordPress Author Theme - Copyright 2020 EHBO Castricum