Spring naar inhoud

Donateur worden

De EHBO Vereniging Castricum is bij u waarschijnlijk bekend door de vrijwilligers die present zijn bij evenementen, bij sportwedstrijden, op de strandpost of misschien bij een ongeval op straat of bij u in de buurt.
Naast het verlenen van eerste hulp bij ongelukken heeft de vereniging ook als doel het geven van cursussen waar onderricht en training wordt gegeven in het verlenen van eerste hulp. Dat doen wij niet alleen aan volwassenen maar ook aan de jeugd.
Al ons werk wordt onbezoldigd door vrijwilligers uitgevoerd.

Ons werk kost echter veel geld, denkt u bijvoorbeeld maar aan oefenmaterialen zoals verband, beademingspoppen maar ook aan defibrillatoren (AED), inrichting van de strandpost, lesmaterialen enzovoort.

Voor deze kosten zijn wij grotendeels afhankelijk van donaties. Daarom houden wij jaarlijks in de maand mei een donatieactie waarbij wij in Castricum huis-aan-huis een donatiefolder met acceptgiro verspreiden. Heeft u de donatiefolder van dit jaar gemist? Vraag hem dan per mail aan.

Wilt u ons werk steunen

Wordt dan donateur door een bedrag over te maken op bankrekening NL19INGB 0004499411 ten name van EHBO Vereniging te Castricum.

ANBI logo

ANBI geregistreerd
Wij zijn een ANBI geregistreerde instelling zodat uw donatie aftrekbaar is van de Inkomstenbelasting. 

ANBI verklaring
In de standaard ANBI verklaring vindt u informatie over onder andere onze doelstelling, ons beleid, de samenstelling van het bestuur en de financiële situatie. 

Wij danken u voor uw bijdrage en steun.

WordPress Author Theme - Copyright 2020 EHBO Castricum