Ga naar de inhoud

Wie zijn wij

De EHBO Vereniging Castricum is opgericht in 1929 maar is ondanks haar hoge leeftijd nog steeds een actieve vereniging die niet weg te denken is uit de Castricumse gemeenschap.

Schoolbord WebsiteOp deze site vindt u alle informatie over onze opleidingen, hulpverlening, ons werk op de strandpost en overige belangrijke informatie.

De opleidingen worden gegeven in ons leslokaal in Cultureel Centrum Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB  Castricum.

Onze vrijwilligers kunt u tegen komen op het strand, bij sportwedstrijden, evenementen en concerten.

Lees op de volgende pagina’s meer over onze vereniging.

Petra Gazendam neemt afscheid als docent

Na 26 jaar EHBO-docent bij onze vereniging te zijn geweest, heeft Petra Gazendam aangegeven dat zij na dit lesseizoen stopt als docent. Wij vinden dat jammer, maar begrijpen en respecteren haar besluit. Petra heeft in die 26 jaren niet alleen een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze lessen, maar was bijvoorbeeld ook bij de jeugd-EHBO en op onze strandpost actief. Tijdens de algemene ledenvergadering van 27 maart 2024 zullen wij op gepaste wijze afscheid nemen van Petra als docent. Hoewel Petra stopt als docent blijft ze als erelid natuurlijk een betrokken en geïnteresseerde EHBO-er. Petra kijkt hier terug op haar 26 jaar als docent.

WordPress Author Theme - Copyright 2024 EHBO Vereniging Castricum