Sla over naar de inhoud

Eregalerij

Wie kan tot erelid benoemd worden

Leden die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor EHBO vereniging Castricum en tenminste 25 jaar lid zijn, kunnen door het bestuur worden benoemd tot erelid.

 

Wat houdt het erelidmaatschap in

Het erelid heeft alle rechten van een gewoon lid, maar is geen contributie meer verschuldigd.

Ereleden worden voor alle activiteiten van de vereniging uitgenodigd.

 

Procedure

De oorkonde voor het erelidmaatschap wordt uitgereikt tijdens de Algemene Leden Vergadering.

Het erelidmaatschap blijft van toepassing tot het overlijden van het lid of totdat het erelid zelf kenbaar maakt (verder) van het erelidmaatschap af te zien.

De ereleden worden gepubliceerd op de website van onze vereniging.

ERELEDEN

Beks Oppers

Beks is erelid sinds 2000.
Zij heeft 10 jaar als kaderdocent les gegeven bij onze vereniging en examens afgenomen bij de jeugd-EHBO op diverse scholen.
Daarnaast is Beks actief geweest als LOTUS  en bestuurslid. Ook heeft zij veel dienst gedaan als hulpverlener op de strandpost.
Al deze taken heeft zij altijd met heel veel plezier uitgevoerd.

 

Els Oudejans

Els is erelid sinds 2004
Els is in haar actieve EHBO periode een trouwe hulpverlener geweest op de strandpost en bij veel evenementen. Ook heeft zij de coördinatie van de hulpverlening bij evenementen verzorgd. Zij is betrokken geweest bij de opzet van de jeugd EHBO. Eerst op de Augustinus school en later op het Bonhoefer college. Daar werd het als vrijdagmiddag activiteit aangeboden.
Zij heeft ook jarenlang  zelf de lessen gegeven. Daarnaast heeft Els nog deelgenomen aan EHBO wedstrijden o.l.v. mevrouw Clas Uhl. Els heeft haar taken altijd met veel enthousiasme uitgevoerd: ‘Ik vond het  leuk en spannend en heb ervan genoten’.

Lideke van Riel-Oudejans

Lideke is erelid sinds 2017.
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 20 maart 2017 is Lideke benoemd tot Erelid. Lideke is in 1976 geslaagd voor haar EHBO diploma en sindsdien lid van EHBO vereniging Castricum. Vanaf het eerste jaar heeft zij zich actief ingezet als vrijwilliger.

Al sedert het behalen van haar diploma, doet Lideke dienst op de strandpost. In de jaren dat haar kinderen nog jong waren nam zij ze mee naar de strandpost en haar enthousiasme is overgeslagen op haar dochters Jacintha en Bojoura die beiden ook hun EHBO diploma hebben gehaald, lid zijn geworden en stranddiensten doen.

Nog steeds is Lideke ieder jaar regelmatig op de strandpost te vinden.
Lideke vult al jaren hulpverleningsdiensten in variërend van wielerrondes, voetbaltoernooien tot turnwedstrijden. 

Bij de jaarlijkse donatieactie loopt Lideke haar eigen wijk en komt daarvoor ‘gewoon’ even uit Heiloo.  Daarnaast bezoekt ze trouw de ledenvergadering en heeft daarin een actieve, positief kritische bijdrage. Ook is zij regelmatig lid van de kascommissie geweest.

Koninklijke onderscheiding 

Op 26 april 2017 heeft Lideke in de Witte Kerk in Heiloo een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar vele vrijwilligerswerk. Daarbij werd door de burgemeester haar inzet voor onze vereniging nadrukkelijk betrokken.

Lideke is onder grote belangstelling benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.  
Wij feliciteren haar van harte met de welverdiende onderscheiding.

 
Fred Verdonk

Fred is erelid sinds 2017.
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 28 maart 2018 is Fred benoemd tot Erelid. Hij is in 1984 geslaagd voor zijn EHBO diploma en sindsdien lid van EHBO vereniging Castricum. Alle jaren heeft hij zich actief ingezet als vrijwilliger.

Al direct sedert het jaar dat hij geslaagd is, doet Fred dienst op de strandpost. Hij doet dat nog steeds met veel enthousiasme.  Daarnaast vult Fred ieder jaar weer een aantal hulpverleningsdiensten in, waarbij vooral voetbaltoernooien zijn belangstelling hebben.

Daarnaast heeft hij zijn technische kennis en vaardigheden ingezet bij o.a. het periodieke onderhoud aan ons lesgebouw en dat doet hij nog steeds bij klusjes aan de strandpost. Ook is Fred ieder jaar een aantal avonden van de partij bij de voorbereiding voor de donatieactie .

WordPress Author Theme - Copyright 2018 EHBO Castricum