Ga naar de inhoud

Vomar spaaractie EHBO

STEUN ONZE VERENIGING DOOR MET VOMAR CLUB IS KONING  TE SPAREN

Doet u boodschappen bij de Vomar supermarkt? Dan kunt u eenvoudig en geheel kosteloos onze kas spekken.

Dat doet u door de (digitale) Klant-is-Koning kaart aan EHBO Vereniging Castricum te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen de (digitale) kaart te scannen bij de kassa.

Het kost u niets. Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten*) over aan onze vereniging.

Hoe werkt het?
Meldt u aan via onderstaande stappen en spaar mee!

  1. Als u nog geen kaart hebt, download dan de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart Wilt u liever een fysieke kaart? Deze kunt u gratis meenemen bij een Vomar supermarkt.
  2. Koppel vervolgens de kaart aan onze vereniging met onze unieke clubcode EHCA2023
  3. Laat altijd de kaart of app scannen bij uw boodschappen. U spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal automatisch 0,5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze vereniging.

Hebt u een fysieke Klant-is-Koning kaart? Registreer hier dan direct de kaart. U kunt alleen sparen als de kaart geregistreerd is.

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost u helemaal niets extra. Koppel dus snel de Klant-is-Koning kaart!

Kijk voor meer informatie over Club is Koning sparen op www.vomar.nl/cik

Deze video https://youtu.be/Bup19OzWJTc legt in minder dan 45 seconden uit hoe de Klant-is-Koning kaart werkt en hoe u zich kunt aanmelden voor Club is Koning sparen.

Met de Klant-is-Koning kaart kunt u bij het afrekenen van de boodschappen ook kooppunten kopen. Dit staat volledig los van het sparen voor onze vereniging. De kooppunten blijven altijd van u.

*) EHBO Vereniging Castricum ontvangt geen individuele informatie over gekochte boodschappen of het daaraan besteedde bedrag.

WordPress Author Theme - Copyright 2024 EHBO Vereniging Castricum