Ga naar de inhoud

Vervolgcursus

Het diploma Eerste Hulpverlener (EHBO diploma) is 2 jaar geldig.
Om in aanmerking te komen voor verlenging van het diploma schrijft het Oranje Kruis voor dat in deze periode van 2 jaar de competenties (vaardigheden) worden getoond tijdens vervolglessen.

Programma vervolglessen

Model van het oor WebsiteEen zorgvuldig samengesteld programma van vervolglessen wordt ieder lesseizoen (de periode oktober tot en met mei) kosteloos aan onze leden aangeboden.
Het programma bestaat uit lessen waarin het geleerde wordt herhaald en getraind en waarin de kennis wordt verdiept. Ook de reanimatie- en AED vaardigheden maken onderdeel uit van dit lesprogramma en worden op diverse avonden getraind.
Alle lessen worden op meerdere avonden in het seizoen gegeven. De leden ontvangen tijdig een rooster waarop kan worden ingetekend.

De lessen worden (tenzij anders vermeld) gegeven in ons leslokaal in Cultureel Centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB  Castricum.

Onderstaand filmpje, gemaakt door TV Castricum, laat enkele realistische situaties zien met LOTUS slachtoffers in het gebouw van Nieuw Geesterhage tijdens een vervolgles.

U heeft al een geldig diploma?

Lotus WebsiteHeeft u bij een andere organisatie het diploma Eerste Hulpverlener (volgens de normen van het Oranje Kruis) heeft gehaald? En wilt u het nog geldige diploma bij onze vereniging verder geldig houden? Dan kunt u door lid te worden van onze vereniging deelnemen aan ons vervolgprogramma. Wij zorgen dan bij gebleken vaardigheden voor verlenging van het diploma.

Heeft u vragen over ons programma van vervolglessen, neem dan contact met ons op.

WordPress Author Theme - Copyright 2024 EHBO Vereniging Castricum